ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καθηγητής Πετρόφσκι σε πολίτες: «Έχετε δύο επιλογές: Είτε αποδέχεστε την τυραννία ή τα βάζετε μαζί της» βίντεο

1 min read

Ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο, ο Νικολάι Πετρόφσκι, μίλησε για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και εξέφρασε την αντίθεση του με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ έστειλε μήνυμα, ενόψει της νέας χρονιάς, στους πολίτες, λέγοντας τους ξεκάθαρα ότι είτε θα αντιδράσουν, ή θα πρέπει αλλιώς να αποδεχθούν την τυραννία. 

Ο Ν.Πετρόφσκι είναι διευθυντής ενδοκρινολογίας στο ιατρικό κέντρο flinders με κοινή θέση ως καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο Φλίντερς, είναι επίσης αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας της διεθνούς εταιρείας ανοσολογικής. Δραστηριοποιείται στον διαβήτη, την ενδοκρινολογία και την έρευνα εμβολίων, είναι ο ιδρυτής της vaxine, μιας εταιρείας που χρηματοδοτείται από τα εθνικά ινστιτούτα υγείας των ΗΠΑ για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών εμβολίων.

«Τώρα τα εμβόλια γνωρίζουμε πως δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά ενάντια στην Δέλτα όπως έκαναν ενάντια στον ιό της Wuhan. Ξέρουμε πως η Δέλτα είναι 1000 φορές πιο μεταδοτική.

Τι πιθανότητα υπάρχει αυτά τα ίδια εμβόλια να έχουν την οποιαδήποτε επίδραση στην μετάδοση; 0%!

Κι αυτό δείχνουν τα δεδομένα… Κανείς δεν είναι έτοιμος να το αποδεχτεί αλλά τα δεδομένα, η μια εργασία μετά την άλλη στα ψιλά γράμματα δείχνουν (ότι δεν έχουν) καμία επίδραση στην μετάδοση…», είπε σε συνέντευξη του. 

Και πρόσθεσε: «Βασίζουν τον διαχωρισμό και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στ’ ότι τα εμβόλια αποτρέπουν την μετάδοση. Και όλο αυτό είναι βασισμένο σε μια απόλυτη πλάνη. Αυτό είναι το πρόβλημα μου με την υποχρεωτικότητα, ότι όλα τα δεδομένα στα οποία βασίζεται είναι από επιστημονικής άποψης εσφαλμένα».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

«Ξέρετε σε όλες τις δυστοπικές ταινίες των τελευταίων 30 ετών έπαιρνες τη σφραγίδα στο μέτωπο σου και αυτό κάνουν και τώρα βάζουν σφραγίδα στο μέτωπο των ανθρώπων. Είναι επαίσχυντο, κάνει διακρίσεις και δεν έχει καμία επιστημονική εγκυρότητα. Είναι αποτρόπαιο και ανειλικρινής γιατί λες στην κοινότητα “θα λύσουμε το πρόβλημα σας, αυτή είναι η λύση” και ξέρουμε ότι δεν είναι. Ναι, τα εμβόλια είναι σημαντικά για να προστατευτείς από το θάνατο, ιδιαιτέρως στους ηλικιωμένους, αλλά αν δούμε τα τωρινά εμβόλια δεν εμποδίζουν την μόλυνση, αλλά και ούτε και τη σοβαρή νόσηση μετά τους 6 μήνες. Οπότε κάνεις υποχρεωτικό κάτι που δεν πρόκειται να σταματήσει τη μετάδοση και έχει φριχτές παρενέργειες και είναι απολύτως άγνωστες οι μακροχρόνιες παρενέργειες και εσύ θες να το τους αναγκάσεις όλους να το πάρουν παρά τη θέληση τους; 

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή στην ιστορία όπου οι άνθρωποι έχουν 2 επιλογές: Είτε να αποδεχτούν την τυραννία είτε να τα βάλουν μαζί της…».

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.