ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατέρρευσε η μάνα της Κικής Κούσογλου όταν έμαθε ότι αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος της κόρης της

1 min read

Η στυγερή δολοφονία της Κικής Κούσογλου στη Βέροια, το 2005 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 20χρονη στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύντροφό της, Δάνο Μουρατίδη, ο οποίος σχεδίασε στη συνέχεια την εξαφάνιση του πτώματός της, ενώ το έπαιζε αθώος.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό ότι βρισκόταν σε κατάσταση βρασμού.

Το 2021 ο Δάνος Μουρατίδης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Διαβατών και ξεκίνησε από το μηδέν τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφυγε από την Ελλάδα και πλέον μένει σε χώρα του εξωτερικού με τη σύζυγό του.

Συντετριμμένη η μητέρα της Κικής Κούσογλου από τη Βέροια που δολοφονήθηκε 18 χρόνια πριν από τον σύντροφό της, Δάνο Μουρατίδη, σχολίασε τις πληροφορίες που θέλουν τον δολοφόνο της κόρης να αποφυλακίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και να είναι παντρεμένος και εκτός χώρας.

«Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πως νιώθω αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει», είπε αρχικά η μητέρα της στο STAR.

«Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους για αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν. Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Και ας ζει», λέει η μητέρα της δολοφονημένης νεαρής γυναίκας.

Στέλνοντας το δικό της μήνυμα είπε «τα κορίτσια να μιλάνε στους γονείς τους, με το παραμικρό που τους συμβαίνει. Να μην φοβούνται να το πουν» και πρόσθεσε «αν η κόρη μου, μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει. Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδελφή της. Τα κρατούσε μέσα της».

Αναφερόμενη στον δράστη, είπε: «Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.