ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατεβάζουν αγάλματα λόγω… “αντιρατσισμού”!

1 min read

“Αντιρατσιστική” παρέμβαση και για πινακίδα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών!

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης, η οποία διοικείται από τους δημοκρατικούς, αποφάσισε να απομακρύνει τον ανδριάντα του Προέδρου των ΗΠΑ Θίοντορ Ρούζβελτ εφίππου, ο οποίος ακολουθείται από έναν αφροαμερικανό και έναν Ινδιάνο. Ο ανδριάντας, ο οποίος είναι ένα σημαντικό έργο τέχνης,  ευρίσκετο στην είσοδο του αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Μανχάταν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την ενέργεια γελοία και κάλεσε το Μουσείο να μην προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια.

Η “αντιρατσιστική” υστερία κτυπά και την πόρτα της Ελλάδος. Ζητούν να απομακρυνθεί πινακίδα από αγγείο ερυθρόμορφο του 490 π.Χ., προερχόμενο από ανασκαφή στις Θεσπιές γιατί γράφει ότι σε αυτό υπάρχει η παράσταση των “κεφαλών γυναίκας και νέγρας”.  

Εν ονόματι του αντιρατσισμού, ίσως δούμε να κατεβαίνουν και στην Ελλάδα αγάλματα και αρχαιολογικά ευρήματα όπως σημαντικά ανάγλυφα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στα οποία εμφανίζονται ως δούλοι άτομα αφρικανικής καταγωγής. Για να μη μιλήσουμε για την Ελληνική Λογοτεχνία και την Ελληνική Λαογραφία, την οποία θα πρέπει εν ονόματι του αντιρατσισμού να την καταργήσουνε ολόκληρη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.