ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

1 min read

Δεν είναι μόνο ότι εισαγάγουν κάθε λίγο και λιγάκι στην Ελλάδα από την χώρα τους τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών από την χώρα τους, αλλά κάποιοι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία –οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί από την προστασία που τους παρέχει το ψευδοκράτος των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»-  καλλιεργούν χασίς και στην Ελλάδα. Και μάλιστα, σε τεράστιες ποσότητες.

Έτσι, σχεδόν δυο μήνες μετά τον εντοπισμό της μεγαλύτερης χασισοφυτείας που έχει βρεθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η οποία απλωνόταν σε τρία διαφορετικά επίπεδα μεταξύ των κοινοτήτων Πλάτανος και Σκαμνάκι του δήμου Ανατολικής Μάνης, ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη από τους καλλιεργητές της μιας από τις φυτείες.

Πρόκειται για έναν 25χρονο «κατατρεγμένο κ.τ.λ.» από την Αλβανία, που συμμετείχε στην καλλιέργεια της φυτείας με τα 309 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου που είχε εντοπιστεί στις 19 Αυγούστου στο Σκαμνάκι από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης. Ήδη, για την ίδια φυτεία είχε ταυτοποιηθεί άλλος ένας 49χρονος Αλβανός.

Για μια άλλη… πτέρυγα της χασισοφυτείας, με τα 200 δενδρύλλια ύψους δυο ως 2,20 μέτρων στην περιοχή του Πλάτανου, είχε συλληφθεί ένας ακόμα Αλβανός.

Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.