ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταθέτουν τα πέντε παιδιά που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στο ορφανοτροφείο κολαστήριο

1 min read

Τα παιδιά έχουν σημάδια στο πρόσωπο και κυκλοφορούν ξυπόλητα γιατί έτσι τα έμαθαν εργαζόμενοι κτήνη!

Συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την σοκαριστική υπόθεση με την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο κολαστήριο στην Αθήνα.

Εργαζόμενοι τέρατα έβαζαν τα παιδάκια ηλικίας από 7 έως 11 ετών να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ ακόμη ερευνάται τι άλλα μαρτύρια πέρασαν εκεί μέσα. Το νήμα της εξοργιστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγει μια νηπιαγωγός, που δούλεψε για λίγο διάστημα στο συγκεκριμένο ορφανοτροφείο.

Η γυναίκα που έφριξε με όσα είδαν τα μάτια της προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας «δωμάτιο τιμωρητήριο», αλλά και άλλες κακοποιητικές συμπεριφορές στα παιδιά. Η καταγγελία της έφτασε στα χέρια της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Τα παιδιά φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και τα επισκέφτηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενώ τα σημάδια της παραμέλησης είναι εμφανή. Έχουν σημάδια στο πρόσωπο και κυκλοφορούν ξυπόλητα στο νοσοκομείο γιατί έτσι τα έχουν μάθει!

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πέντε παιδιά παρουσία παιδοψυχολόγων.

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.