ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταστρέφουν την οικονομία και το βαφτίζουν «Επιδημιολογικά δεδομένα» – Η δήλωση Γεωργιάδη και η αποθέωση Μητσοτάκη

1 min read

Στο ίδιο έργο θεατές με απειλή ολοκληρωτικού κλεισίματος της οικονομίας από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Προκειμένου να αντιληφθεί ο κόσμος όσο το δυνατόν αργότερα τον Αρμαγεδώνα που έχει πλήξει την ελληνική οικονομία, όπως αποκάλυψαν οι εκθέσεις των τραπεζών Unicredit (ιταλική) και Bank of New York Mellon (αμερικανική), το χρέος έχει φτάσει στο 224% του ΑΕΠ, οι πιθανές ενέργειες από την πλευρά της κυβέρνησης είναι περιορισμένου εύρους και το μόνο που απομένει είναι το κλείσιμο των πολιτών στα σπίτια τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν ακόμα και μία εξέγερση.

Επίσης το κλείσιμo των πολιτών στα σπίτια τους διευκολύνει και σε κάτι άλλο, τη ανενόχλητη υλοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών στην ενδοχώρα.
Ελάχιστα τα κρούσματα, λίγοι οι διασωληνωμένοι, λίγοι οι θάνατοι (όλοι άρρωστοι ηλικιωμένοι περί των 80 ετών). Αλλά η κυβέρνηση, μετά το φιάσκο των εμβολίων βρήκε το νέο αφήγημα για να διατηρήσει καραντίνες και lockdown: Τις μεταλλάξεις. Βρετανικές, νοτιοαφρικανικές κλπ.

Kαι κάπου εκεί έρχεται η κυβέρνηση δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη να «βαφτίσει» επιδημιολογικά δεδομένα την καταστροφή από τα συνεχή κλεισίματα των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε μεταξύ άλλων πως «λαμβάνουμε προληπτικά μετρά προσπαθώντας να προλάβουμε το ολικό lockdown, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δε θα διστάσουμε».

«Πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα» ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.
Διευκρίνισε ότι το 70% της επικρατείας στο λιανικό εμπόριο λειτουργεί, ενώ στις κόκκινες περιοχές το λιανικό εμπόριο λειτουργεί με παράδοση έκτος και εντός, αλλά κι εκεί δεν είναι κλειστή η αγορά.

«Η αγορά δεν πήγε στο μηδέν το Σάββατο στην Αττική έκανε 50% με 60% του τζίρου του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά χωρίς εικόνα συνωστισμού» εξήγησε ο υπουργός.

Όπως επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η αύξηση των κρουσμάτων είναι διακριτή, αλλά όχι τραγική, το ΕΣΥ αντέχει ακόμα, οι κλίνες ΜΕΘ απελευθερώνονται περισσότερο, οι εισαγωγές είναι ελέγξιμες, αυτό που μας απασχολεί είναι η μετάλλαξη. Πήραμε προληπτικά και κοκκίνισε η Αττική για να μελετηθεί η μετάλλαξη από τους επιστήμονες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.