ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατασκευαστής μικροτσίπ Covid-19: «Είτε σας αρέσει είτε όχι η τεχνολογία υπάρχει και θα την χρησιμοποιήσετε»

1 min read

στη Σουηδία υπάρχει εταιρεία που βάζει διάφορα πιστοποιητικά σε τσιπάκι το οποίο εμφυτεύεται στο σώμα και ότι πλέον μπορεί κάποιος να βάζει σε αυτό το τσιπάκι και το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

  • Την είδηση την επαλήθευσε σε δηλώσεις του και ο κατασκευαστής του μικροτσίπ για τον Covid-19, ο οποίος υποστήριξε ότι  το μαζικό τσιπάρισμα ανθρώπων ως μέσο επαλήθευσης του καθεστώς εμβολιασμού τους εξελίσσεται «είτε μας αρέσει, είτε όχι».
  • Ο διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας τεχνολογίας απέρριψε μάλιστα πως το τσιπ θα χρησιμοποιηθεί για σκοτεινούς σκοπούς, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στην Express.
  • «Είμαι χαρούμενος που μπήκε στη δημόσια συζήτηση», προσέθεσε, «οι νέες τεχνολογίες πρέπει να συζητηθούν ευρέως και να γίνουν κατανοητές».

Ο Sjoblad ισχυρίστυηκε ότι το τσιπ δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της τοποθεσίας ενός ατόμου, δηλώνοντας, «Δεν μπορούν ποτέ να πουν την τοποθεσία σας, ενεργοποιούνται μόνο όταν το αγγίζετε με το smartphone σας, επομένως αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της τοποθεσίας κανενός»

Αποκάλυψε επίσης ότι στόχος της εταιρείας ήταν να συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις για να «μεταμορφώσει την υγειονομική περίθαλψη σε παγκόσμια κλίμακα».

Ο Sjobald είπε πως το τσιπ αναμένεται να λειτουργήσει ως ιατρική ταυτότητα για να καθορίσει εάν επιτρέπεται σε ένα άτομο να εισέλθει σε κινηματογράφο ή σούπερ μάρκετ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.