ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταργεί την διδασκαλία των Θρησκευτικών στα δημοτικά η ΝΔ

1 min read

Η Lady Bildeberg εκτελώντας εντολές Μητσοτάκη διατηρεί το νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ

Εμείς δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από την κυβέρνηση της ΝΔ. Περιμέναμε αυτά ακριβώς που γίνονται… Και όσοι περίμεναν μία άλλη πολιτική άλλοι συνειδητά εξαπατούσαν υποστηρίζοντας κάτι τέτοιο και άλλοι απλά εξαπατήθηκαν. 

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, ακόμη και σήμερα, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αφού διατηρεί στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για την Παιδεία την κατάργηση των δύο ωρών στη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών στα δημοτικά σχολεία, παρόλο που οι αρχικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης είχαν άλλο προσανατολισμό!

Κι αυτό ενώ οι πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας προβλέπουν ότι το μάθημα των Θρησκευτικών «πρέπει να διδάσκεται επί ικανό αριθμό ωρών διδασκαλίας εβδομαδιαίως, να μην υποβαθμίζεται, κατά τη διδασκαλία και την εξέταση, σε σχέση με άλλα μαθήματα» (ΣτΕ, απ. 1749, 16).

Στην απόφαση Κεραμέως αντέδρασε η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, αλλά τώρα πλέον είναι αργά…  Έγινε αυτό που ήθελαν, δηλαδή να φύγει ο πράγματι άθεος Τσίπρας για να έρθει ο “ευσεβής” Μητσοτάκης, που τους έκλεισε τις Εκκλησίες Μεγάλη Εβδομάδα! 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.