ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

‘Καταπέλτης’ ο Αντιστράτηγος-Yπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α Γκουρμπάτσης: Αναποτελεσματική η πυροπροστασία της χώρας

1 min read

Ένας εξαιρετικά έμπειρος στο θέμα των πυρκαγιών, ο Αντιστράτηγος-Yπαρχηγός Π.Σ. ε.α και Νομικός-Δικαστικός Πραγματογνώμονας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, εξαπολύει μύδρους κατά της κυβερνητικής ανυπαρξίας με αφορμή την καταστροφική φωτιά στη Ρόδο, αλλά και αυτές σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία τα προηγούμενα 24ωρα.

«Αναποτελεσματική η πυροπροστασία της χώρας από έναν Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας ανύπαρκτο και στην καλύτερη περίπτωση με ερασιτεχνισμό χωρίς οργάνωση και σχεδιασμό. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία (Λουτράκι)», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του.

Νωρίτερα, ο κ.Γκουρμπάτσης είχε σχολιάσει δηκτικά και τις εικόνες των τουριστών που με… καρότσες έφευγαν μακριά από τις φλόγες…

«Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Ρόδο. Διεθνώς ρεζίλι! Εκκενώσεις μέσω του 112Greece της ΓΓΠΠ των τουριστών και λοιπών επισκεπτών και κατοίκων από τις απειλούμενες περιοχές χωρίς το επιβαλλόμενο από το θεσμικό πλαίσιο ειδικό σχέδιο οργανωμένης απομάκρυνσης. Χαρακτηριστική η εικόνα!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.