ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατάντησαν τους Έλληνες να φοβούνται ακόμα και την απογραφή -Δεν ανοίγουν ούτε την πόρτα του σπιτιού τους σε απογραφείς

1 min read

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της έλλειψης εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση είναι αυτό που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες με την απροθυμία τους ακόμα και να απογραφούν, μια διαδικασία που άλλοτε ήταν απλά τυπική. 

Και όμως με τα αδιανόητα ψεύδη και τις συνεχείς απάτες της έχει καταφέρει ακόμα και αυτό, να φοβούνται οι Έλληνες ακόμα και να απογραφούν! 

Και δεν έχουν και άδικο, καθώς πρόκειται για ψεύτες και απατεώνες. Να αναφερθούμε στην πανδημία;

Να θυμίσουμε ότι υποστήριζαν ότι θα πετάξουμε τις μάσκες τον Σεπτέμβριο και τώρα υποστηρίζουν ότι πρέπει να βάλουμε και διπλή; Ή όταν δήλωνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη τον Μάιο του 2020 ότι τελειώσαμε με την πανδημία και έδινε συνεντεύξεις για το πως «κέρδισε τον κορωνοϊό»; 

Να θυμίσουμε ότι υποστήριζαν ότι με δύο δόσεις τελειώνεις (μια εάν είναι το Johnson & Johnson) και παίρνεις την «ελευθερία» σου πίσω και τώρα λένε ότι χρειάζεται και τρίτη και τέταρτη; 

Ή μήπως όταν έλεγε ο -τότε- υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ότι είναι αντισυνταγματική η υποχρεωτικότητα του εμβολίου; Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε ούτε ότι έχουν υποσχεθεί ότι η χώρα δεν θα ξανά μπει σε lockdown και όπως όλα δείχνουν η Ελλάδα οδεύει σε lockdown. 

Τέλος ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν πει στους πολίτες ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια. Το δήλωσε ακόμα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Και ΜΜΕ, κυβέρνηση και «ειδικοί» αποκρύπτουν τις τυχόν παρενέργειες που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, παρόλο που οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι. Όλο αυτό έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου στους πολίτες ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. 

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της EudraVigilance μέχρι τις 19 Οκτωβρίου είχαν καταγραφεί 28.103 θάνατοι και 2.637.525 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.249.109.

H φοβία του κόσμου είναι δικαιολογημένη και ευθύνη έχει η κυβέρνηση που έχει διχάσει τους πολίτες με την πολιτική της. 

Ο κόσμος φοβάται με όλα αυτά που του έχουν κάνει και δεν κάνει ούτε η απογραφή 

Η απογραφή είναι ένα εργαλείο για τον οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό προγραμματισμό, αλλά καταφέρανε ακόμα και αυτό το εργαλείο να δημιουργήσει φοβία στους Έλληνες -που οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με την απογραφή.

Ήδη στα social media υπάρχει τεράστιο κύμα φόβου παράδοσης οικογενειακών στοιχείων καθώς πολλοί πολίτες όχι μόνο αρνούνται να δεχτούν στο σπίτι τους, τους απογραφείς για τη συνηθισμένη διαδικασία αλλά αρνούνται να συμπληρώσουν και τα δελτία απογραφής ηλεκτρονικά.

Πώς γίνεται η ηλεκτρονική δήλωση για την απογραφή του πληθυσμού 2021

Συνεχίζουν να επισκέπτονται σπίτια, διαμερίσματα, αλλά και κάθε είδους κατάλυμα οι συνολικά 60.000 απογραφείς και να παραδίδουν στους κατοίκους το έντυπο με τον μοναδικό κωδικό για κάθε νοικοκυριό, ώστε να πραγματοποιηθεί η απογραφή 2021 μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Αφού παραλάβουν το έντυπο που αναλογεί σε κάθε σπίτι, ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα για την απογραφή μέσω του gov.gr του Θα εισέλθει με τους προσωπικούς του κωδικούς του taxis , στη συνέχεια θα συμπληρώσει τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο έντυπο και τέλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις που αναφέρονται τόσο στην οικία όσο και στα μέλη της κάθε οικογένειας.

Εάν κάποιος δεν καταφέρει να αυτοαπογραφεί ή δεν μπορέσει να το ολοκληρώσει, μετά τις 27 Νοεμβρίου οι απογραφείς θα επισκέπτονται δια ζώσης τα σπίτια, ώστε να πραγματοποιηθεί η απογραφή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.