ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταγγελία σοκ 19χρονης για βιασμό στη Χαλκιδική: Είχε πάει στην παραλία και «της επιτέθηκε άγνωστος»

1 min read

Καταγγελία για βιασμό κατάθεσε 19χρονη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σήμερα, Δευτέρα. Η νεαρή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, ώστε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Κασσάνδρας, το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει τη βάρδιά της. Ειδικότερα, πήγε σε παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar. Εκεί έζησε έναν εφιάλτη, όπως καταγγέλλει σύμφωνα με το makthes.gr, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος που τη βρήκε μόνη στην παραλία.

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δηλώνει η μητέρα της 19χρονης στο ίδιο μέσο, που σημειώνει ότι προχώρησαν στην καταγγελία.

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις Αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

Οι Αρχές χωρίς να χάσουν χρόνο επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της έχουν κρατηθεί για να εξεταστούν για αποτυπώματα.

«Ακολουθούμε το περιπολικό και εμείς και πάμε τώρα για την ιατροδικαστική εξέταση» γνωστοποίησε, επίσης, η μητέρα της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.