ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατάληψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ στη Μεσογείων θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη οι ελεύθεροι επαγγελματίες

1 min read

Κατάληψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ στη Μεσογείων θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Ανατολικής Αττικής. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση της ο λόγος είναι η έλλειψη κλιματισμού στους χώρους του ΕΦΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, από τις 7 π.μ., πραγματοποιούμε κατάληψη διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΦΚΑ Μη Μισθωτών Ανατ. Αττικής (Αγ. Παρασκευής – Χαλανδρίου, Μεσογείων 332), με αφορμή την πλήρη έλλειψη κλιματισμού στους χώρους εργασίας και εξυπηρέτησης του συναλλασσόμενου κοινού. Δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών –και σε συνδυασμό με τις ελλιπείς υπηρεσίες καθαριότητας και τα ανεπαρκή (έως ανύπαρκτα) μέτρα ασφαλείας έναντι του κορονοϊού–, η κατάσταση είναι απερίγραπτη και επικίνδυνη για εργαζόμενους και ασφαλισμένους.

Απαιτούμε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα, το οποίο, δυστυχώς, δεν αφορά μόνο στο συγκεκριμένο κτίριο. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι αυτό που συμβαίνει στον Οργανισμό είναι πραγματικά εξοργιστικό. Κυβερνήσεις και Διοικήσεις αλλάζουν, ο ΕΦΚΑ μετονομάζεται σε e-ΕΦΚΑ διαλαλώντας την είσοδό του στη δήθεν «ψηφιακή εποχή» και η μοναδική σταθερά είναι οι… «καθιερωμένες» –για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά– κινητοποιήσεις των εργαζομένων προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα: Θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι! Εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή μας, καταλογίζουμε στη Διοίκηση πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος, το οποίο προφανώς αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τις γενικότερες αστοχίες και ανεπάρκειες της μέχρι τώρα θητείας της. Από την αδυναμία της να δώσει λύση στο πρόβλημα του κλιματισμού –για το οποίο έχει επανειλημμένα ενημερωθεί από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της– συμπεραίνει κανείς με πόση επιπολαιότητα και ανευθυνότητα αντιμετωπίζει και τα υπόλοιπα προβλήματα.

Όπως ακριβώς και η προηγούμενη… (Εκτός κι αν εντάσσει τη γενικότερη τραγική υποβάθμιση των συνθηκών εργασίας στη λογική της τρομοκράτησης και του αυταρχισμού που επιχειρεί να επιβάλλει στους εργαζόμενους, σύμφωνα με τις νοοτροπίες και τις πεποιθήσεις από τις οποίες –αποδεδειγμένα– «εμφορείται»). Αυτά, όμως, δεν πρόκειται να περάσουν. Ζητώντας την κατανόηση των συναλλασσομένων ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας!

Όχι άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. Λύση ΤΩΡΑ!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.