ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταιγιστικός ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας. «Κλείνουμε τους ανθρώπους τους δίνουμε ένα ξεροκόμματο -Μου θυμίζει τη σκλαβιά του Matrix»

1 min read

Καταιγιστικός ήταν στην παρέμβαση του σε τε τηλεοπτική εκπομπή ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας. 

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στα lockdown, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρέπει να κρατάμε κλειδωμένους μέσα τους ανθρώπους, ενώ υποστήριξε πως είναι αντίθετος και με το κλείσιμο των σχολείων. 

Παράλληλα ο καθηγητής μιλώντας στο Κρήτη TV αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα τα οποία ακολουθεί πιστά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και φυσικά η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας, θεωρώντας πως δεν υπάρχει σε τίποτα αντιπολίτευση παρά μόνο στο ύψος των επιδομάτων που δίνεται.

«Κλείσαμε τα σχολεία ενώ δεν υπήρχαν λόγοι. Χάσαμε δισεκατομμύρια, ενώ με ένα μικρότερο ποσό θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε και την υγεία των μαθητών αλλά και το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα. Δεν το κάναμε!

Έχουμε μία σειρά χαμένων ευκαιριών λόγω covid. To εντυπωσιακό είναι πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δηλαδή είναι σύσσωμη η πολιτική σε αυτές τις αποφάσεις σε γενικές γραμμές διαφωνούν μόνο στο ποσό των επιδομάτων που πρέπει να χορηγηθούν.

Εγώ είμαι κάθετα ιδεολογικά αντίθετος στα επιδόματα. Θεωρώ και πως δεν πρέπει να σταματάμε την εργασία και να κλείνουμε τους ανθρώπους μέσα να τους δίνουμε ένα ξεροκόμματο και να τους κρατάμε σαν υποζύγια τα οποία μου θυμίζουν τη σκλαβιά του Matrix στη γνωστή ταινία που ήταν όλοι σε μία κάψουλα και τους τάιζαν με τα σωληνάκια. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ελευθερία τους και να παίρνουν και τα ρίσκα, γιατί μας αρέσει δεν μας αρέσει πρέπει να έχουμε ελεύθερη βούληση.

Δεν γίνεται να θαφτούμε ζωντανοί για να είμαστε ασφαλείς.

Θα μπορούσα να εκτεθώ σε ένα ρίσκο εμβολιασμού προκειμένου να ξανακερδίσω τις δημοκρατικές και απλές λιτές ελευθερίες».

«Το εμβόλιο είναι ένα προφάρμακο»

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρέμβασης, ο καθηγητής Δ. Κούβελας αναφέρθηκε και στο περιβόητο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, «φώτισε» αρκετές πτυχές που δεν ακούμε από τους «ειδικούς» που καθημερινά βγαίνουν στα κανάλια:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.