ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταγγελία: ΜΚΟ και αλλοδαποί αδιαφορούν για τους νόμους, την δημόσια υγεία και την ασφάλεια! (video)

1 min read

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον να έχει μονοπωλήσει η Μύκονος και τα χλιδάτα πάρτι, μπορεί να έχουμε εστιάσει στα πρόστιμα και τα «λουκέτα», όμως δεν κοιτάμε στην… αυλή μας, που τα περιστατικά συγχρωτισμού, δεν είναι μεμονωμένα αλλά καθημερινά!

Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο newsbreak.gr ο συνωστισμός στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα στο νούμερο 140-142 δίπλα στη στάση Αγίου Μελετίου, κάθε πρωί μετανάστες και πρόσφυγες συνωστίζονται με αποτέλεσμα κάθε έννοια προστασίας και ασφάλειας πάει περίπατο!

Εκατοντάδες αλλοδαποί χωρίς μάσκες, ή αποστάσεις ασφαλείας παραμένουν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια διασκορπίζονται με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον ιό σε περίπτωση που από κάπου τον έχουν κολλήσει.

Η ΜΚΟ και το -υπεράνω του νόμου- φροντιστήριο

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό δυστυχώς:

Το δεύτερο περιστατικό είναι ότι σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, η ΜΚΟ Our House άρχισε ξανά τα δωρεάν φροντιστήρια για πρόσφυγες.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Το εξοργιστικό είναι ότι ενώ έχουν επιβληθεί μέτρα και κανόνες (με την επιβολή προστίμων σε περίπτωση παραβίασης) σε όλα τα ελληνικά σχολεία, παραλίες, κέντρα διασκέδασης, καταστήματα κ.λπ. στο συγκεκριμένο άτυπο σχολείο φαίνεται ότι δεν κρατούνται αποστάσεις ούτε φορούν μάσκες οι δάσκαλοι ή οι μαθητές.

Πηγή newsbreak.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.