ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταγγελία για προσαγωγές πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη στα Γιαννιτσά

1 min read

Σε προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων προέβη η αστυνομία Γιαννιτσών, το πρωί της Κυριακής (03/03), με στόχο να αποτρέψει επεισόδια κατά την ομιλία του υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ατόμων αυτών, άνδρες με πολιτικά τους προσήγαγαν και στη συνέχεια τους κράτησαν υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερες από 2,5 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, όση ώρα δηλαδή διήρκεσε η εκδήλωση μνήμης για την αγωνίστρια της Δημοκρατίας και της Αριστεράς Ουρανία Νιζαμίδου, στην οποία παρέστησαν εκτός του κ. Κουβέλη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννης Σηφάκης.

Οι 11 από τους 16 υπέβαλαν μήνυση για παράνομη κράτηση, στην οποία ανέφεραν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.