ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καστελόριζο: Όταν τους κράζει ακόμη και ο Πρετεντέρης και τους αποκαλεί “κότες”

1 min read

Στο κύριο άρθρο του της τελευταίας σελίδας στα σημερινά “ΝΕΑ”, ο μέγας υπερασπιστής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Πρετεντέρης, κράζει άγρια την Νέα Δημοκρατία για την στάση της στο θέμα του Καστελόριζου. 

Τι συνέβη αλήθεια; Τον έπιασε κρίση ειλικρινείας, που αμφιβάλλουμε, ή μάλλον κλιμακώνεται ο εσωκομματικός πόλεμος και πιο συγκεκριμένα ενδοοικογενειακός πόλεμος στην Νέα Δημοκρατία; 

Το άρθρο του Πρετεντέρη έχει τίτλο “ΜΠΟΥΡΛΟΤΑ” και ούτε λίγο, ούτε πολύ γράφει ότι ο Ερντογάν δεν καταλαβαίνει άλλη γλώσσα από την γλώσσα του τσαμπουκά και η Αθήνα (όπου Αθήνα η κυβέρνηση Μητσοτάκη) είναι χαμένη στην μετάφραση.

Βεβαίως αυτό για τους Τούρκους το είχε πει ο Κολοκοτρώνης 200 χρόνια πριν και δεν περιμέναμε τον Πρετεντέρη για να το μάθουμε και γράφει χαρακτηριστικά για τον Ερντογάν: “Έχει πειστεί ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι, σοβαροί ή πολιτισμένοι αλλά “κότες”. Κι ότι δεν θα κτυπήσουμε ότι κι αν λέμε.” Και συμπληρώνει: “με την ευκαιρία, αληθεύει ότι τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να μην αγοράσει γαλλικές φρεγάτες; Δεν πειράζει θα επιστρατεύσει η Γιάννα τον Κανάρη με τα μπουρλότα.”

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς, όταν τους λέει “κότες” ο ίδιος ο Πρετεντέρης; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.