ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κάριους: «Ο Κλοπ ήθελε να παραμείνω στην Λίβερπουλ»

1 min read

Ο Γερμανός πορτιέρο παρουσιάστηκε απ’ την Μπεσίκτας στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός για δύο χρόνια

Η έλευση του Άλισον στην Λίβερπουλ οδήγησε στην παραχώρηση του Κάριους στην Μπεσίκτας με διετή δανεισμό, αφού ήταν δεδομένο πως ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε χάσει την θέση του βασικού κάτω απ’ τα δοκάρια των «Ρεντς».
Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε ο Κάριους στο πλαίσιο της παρουσίασής του στην Κωνσταντινούπολη, ο Κλοπ ήθελε να τον κρατήσει στο Άνφιλντ.

Όπως δήλωσε ο Κάριους: «Ο Κλοπ μου είπε πως ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα γιατί θέλει να έχει στην διάθεσή του τους ποιοτικότερους παίχτες. Όμως του μίλησα, του μετέφερα την επιθυμία μου και του είπα πως είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίξω για την Μπεσίκτας. Μιλούσαμε πολύ καιρό και κατάλαβε την κατάστασή μου. Νομίζω πως είναι μια καλή συμφωνία για όλους. Μου ευχήθηκε τα καλύτερα αλλά μου τόνισε πως ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα».

Όσο αφορά τη νέα του ομάδα δήλωσε: «Ήρθα στην Μπεσίκτας γιατί εδώ πιστεύω πως μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, να βελτιωθώ και να βοηθήσω και ολόκληρη την ομάδα να βελτιωθεί. Είμαι ακόμα αρκετά νέος για τερματοφύλακας. Θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους φορώντας τη φανέλα της Μπεσίκτας».
Πηγή:www.sport-fm.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.