ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Καρφί» της Χρυσούλας Διαβάτη για τον Λαζόπουλο: Δεν είναι ηθοποιός, είναι…(VIDEO)

1 min read

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και είχε τις αντιρρήσεις της για τις ελληνικές ταινίες που μεταφέρονται στο θέατρο, αλλά και για το σε ποιους αποδίδεται το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει σύγκριση. Δεν κάθεται ο άλλος να συγκρίνει. Δεν μπορεί η άλλη να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν κάτι ιδιαίτερο», σχολίασε όταν αναφέρθηκε ο ρόλος της Κατερίνας Γερονικολού για τη νέα θεατρική σεζόν. «Εγώ δεν καταλαβαίνω από που και ως που οι ταινίες γίνονται θεατρικά έργα. Βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό θα είναι, αν θες εμπορικό», είπε συνεχίζοντας.

Όταν η κουβέντα ήρθε στο ρόλο της Δέσποινας Βανδή στους Δύο ξένους, η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε: «Είναι και η ηθοποιός η Δέσποινα Βανδή; Δεν ξέρω. Ο καθένας στον κύκλο του. Ήταν σκέψη του σκηνοθέτη και συγγραφέα, του Ρήγα και ήταν δική του ευθύνη. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να επέμβω, ούτε να πω τη γνώμη μου»

«Τον Μάρκο Σεφερλή τον εκτιμώ και το λέω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ. Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής είναι ατόφιος, είναι γνήσιος, δεν έχει μιμηθεί κανέναν και με έχει κάνει και πάρα πολλές φορές να γελάσω πραγματικά. Είναι πηγαίος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός, είναι διασκεδαστής. Δεν σημαίνει επειδή μεταμφιέζεται και βάζει ρούχα πως γίνεται και ένας άλλος άνθρωπος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρυσούλα Διαβάτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση