Καραμπόλα στον Κηφισό – Χάος στους δρόμους της Αττικής

Newskamatero

Χάος προκλήθηκε το πρωί στον Κηφισό, αφού μία καραμπόλα ήταν αρκετή για να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να ακινητοποιούνται για χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η καραμπόλα, στην οποία έχουν εμπλακεί τέσσερα οχήματα, σημειώθηκε στην κάθοδο του Κηφισού και συγκεκριμένα λίγο πριν την έξοδο για παραλιακή.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς όμως το μποτιλιάρισμα που ήταν ήδη μεγάλο λόγω και της βροχής που πέφτει συνεχώς, έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Εν τω μεταξύ, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και σε πολλούς ακόμα δρόμους της Αττικής. Συγκεκριμένα ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην είσοδο της Ε. Ο. Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως και τη Λεωφόρο Αθηνών καθώς και στην έξοδό της, από τη Λεωφόρο Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται στη Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από την Πέτρου Ράλλη, στην άνοδο της Αλεξάνδρας και την κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και της Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και σε άνοδο και κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ασφαλιστικές εισφορές με διπλό χαράτσι σε ελεύθερους επαγγελματίες

Διπλό χαράτσι έρχεται από τον Μάρτιο για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που δήλωσαν υψηλότερο καθαρό εισόδημα το 2016 σε σχέση με το 2015. Θα  κληθούν να καταβάλουν διπλές ασφαλιστικές εισφορές υπέρ της κύριας ασφάλισης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους. Ετσι κάθε μήνα, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο και μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (για όλο το 5μηνο Μαρτίου […]