ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καραμπόλα στον Κηφισό – Χάος στους δρόμους της Αττικής

1 min read

Χάος προκλήθηκε το πρωί στον Κηφισό, αφού μία καραμπόλα ήταν αρκετή για να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να ακινητοποιούνται για χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η καραμπόλα, στην οποία έχουν εμπλακεί τέσσερα οχήματα, σημειώθηκε στην κάθοδο του Κηφισού και συγκεκριμένα λίγο πριν την έξοδο για παραλιακή.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς όμως το μποτιλιάρισμα που ήταν ήδη μεγάλο λόγω και της βροχής που πέφτει συνεχώς, έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Εν τω μεταξύ, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και σε πολλούς ακόμα δρόμους της Αττικής. Συγκεκριμένα ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην είσοδο της Ε. Ο. Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως και τη Λεωφόρο Αθηνών καθώς και στην έξοδό της, από τη Λεωφόρο Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται στη Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από την Πέτρου Ράλλη, στην άνοδο της Αλεξάνδρας και την κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και της Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και σε άνοδο και κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.