ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καραμανλής Δεν έχει δίκιο η Αττική Οδός για την αύξηση στα διόδια Έχουμε τρόπους αντίδρασης

1 min read

Πρωτοβουλία προκειμένου να μην ισχύσουν οι προαναγγελθείσες αυξήσεις στην τιμή διοδίων στην Αττική Οδό προανήγγειλε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. 

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων ο κ. Καραμανλήςτόνισε ότι μετά από διαπραγματεύσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση, οι οποίες κατέρρευσαν η Αττική Οδός ανακοίνωσε αύξηση των διοδίων.

“Είχε συμβατικό δικαίωμα να το κάνει; Ναι. Είχε δίκιο; Όχι.Γιατί κυρίως δεν σεβάστηκε τους πολίτες που είναι οι χρήστες του δρόμου. Εμείς, βέβαια, δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα. Ένα είναι σίγουρο. Η νέα κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα τετελεσμένο στο θέμα αυτό καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης” είπε απευθυνόμενος επί της ουσίας στη διοίκηση του αυτοκινητοδρόμου.

Αίσθηση προκάλεσε και η έμμεση απάντηση του κ. Καραμανλή στη χθεσινή ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για τη φράση λεφτά υπάρχουν. “Λεφτά δεν υπάρχουν” είπε ο κ. Καραμανλής αναφερόμενος στο ζήτημα των υποδομών.

“Κρίσιμος παράγοντας για να ξεπεράσουμε την κρίση είναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα υποδομών. Βεβαίως οι πόροι είναι περιορισμένοι. Λεφτά δεν υπάρχουν άρα πρέπει χρησιμοποιήσουμε με προσοχή και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσων και τα  ιδιωτικά κεφάλαια” κατέληξε .

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.