Καμμένος: Απαιτούνται 180 ψήφοι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Newskamatero

Υποστηρίζει ότι εκχωρείται κυριαρχία στη γείτονα χώρα και προκαλεί τη ΝΔ να στηρίξει την πρότασή του

Θέμα συνταγματικότητας της κύρωσης της συμφωνίας από την Ελληνική Βουλή της συμφωνίας ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ θέτει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστηρίζει, ότι με την συμφωνία εκχωρείται κυριαρχία στην γείτονα χώρα και ως εκ τούτου απειταίται αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την κύρωσή της. Προκαλεί δε την ΝΔ να υποστηρίξει την πρόταση του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η κύρωση της συμφωνίας ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ λόγω του άρθρου 5 εκχωρεί κυριαρχία και δεν το θεωρεί πλέον τρίτη χώρα. Είναι απόλυτα σαφές ότι εμπίπτει στο 28 άρθρο 2 του Συντάγματος και απαιτεί πλειοψηφία 180 βουλευτών. Η ΝΔ θα στηρίξει πρόταση αντισυνταγματικότητας;».


Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Τι είπαν Μελισσανίδης, Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

Διαβάστε όσα είπε το αφεντικό της Α.Ε.Κ. στην παρουσίαση του Σεβιγιάνου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα λόγια του νέου τεχνικού της ομάδας Ημέρα Χιμένεθ η Τετάρτη για την Ενωση, αφού ο Ισπανός προπονητής είναι και πάλι εδώ. Ο Σεβιγιάνος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε στον Τύπο και στη συνέχεια […]