ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κάλυμνος Νέα παράταση lockdown στο νησί

1 min read

Τα ειδικά περιοριστικά μέτρα (lockdown) στην Κάλυμνο θα συνεχιστούν έως και τη Δευτέρα 24-05-2021 και ώρα 06:0, μετά την παράταση που δόθηκε λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων. «Εφόσον συνεχιστεί η πτώση των κρουσμάτων, θα είναι και η τελευταία», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτό αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και εισήγηση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και των επιδημιολόγων της Επιτροπής Επιδημιολογικού Χάρτη.

  • «Το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό παρά τη μικρή πτώση των τελευταίων 24ώρων στην Κάλυμνο. Αποφασίστηκε για ακόμα μια εβδομάδα να παραμείνει το νησί σε ειδικό καθεστώς και όλα δείχνουν ότι, εφόσον συνεχιστεί η πτώση των κρουσμάτων, θα είναι και η τελευταία. Λίγη υπομονή ακόμα από τους κατοίκους και επιμονή στα μέτρα, έτσι ώστε η άρση των ειδικών μέτρων να γίνει με ασφάλεια και χωρίς ρίσκα και τα όμορφα νησιά μας να επανέλθουν στην κανονικότητά τους», τόνισε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.