ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καλπάζουν οι τιμές των καυσίμων – Απλησίαστη η 100αρα βενζίνη

1 min read

Με την τιμή της βενζίνης να κάνει ράλι, στο οικονομικό επιτελείο σκέφτονται να παρατείνουν την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης και μετά τον Ιούνιο αλλά και να επαναλάβουν το μέτρο με την κάρτα καυσίμων (fuel pass).

Η σκέψη αυτή έπεσε στο τραπέζι καθώς οι τιμές στα πρατήρια τρομάζουν, με τους οδηγούς να βρίσκονται σε απόγνωση αφού πολλές φορές φεύγουν από το βενζινάδικο με το λαμπάκι της βενζίνης αναμμένο.

Εντονότερα τα προβλήματα στη βόρεια και νησιωτική Ελλάδα, με τις τιμές της απλής βενζίνης να φτάνουν έως και τα 2,2 ευρώ το λίτρο.

Η 100αρα βενζίνη παραμένει απλησίαστη, αφού πολλές φορές η τιμή της ξεπερνά τα 2,4 ευρώ το λίτρο, ενώ αυξήσεις υπάρχουν και στο πετρέλαιο κίνησης με την τιμή να εντοπίζεται γύρω στα 1,9 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Τρίτη (17/05) οι τιμές των καυσίμων αναμένεται να παρουσιάσουν νέες αυξήσεις σπάζοντας τα προηγούμενα ρεκόρ.

Διαφορετική η εικόνα στην Τουρκία, αφού η μέση τιμή της βενζίνης είναι 1 ευρώ φθηνότερη από αυτήν των ελληνικών πρατηρίων και κινείται περίπου στα 1,3 ευρώ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.