ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

1 min read

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.

Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Τότε η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση.

Λίγο αργότερα η 34χρονη βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 34χρονη νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan, σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι της άτυχης 34χρονης. Όπως είπε ο Ρήγας Σοφρώνης ο οποίς βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν: «Στις 09.20 άκουσα τις φώνες της κοπέλας. Η κοπέλα, το θύμα έμπαινε στο ασανσέρ για να ανέβει στην δουλειά της στον 3ο όροφο κι εκεί της έριξε το βιτριόλι η θύτρια. Η άτυχη γυναίκα πήγαινε να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ κι της ήρθε όλο το βιτριόλι στην αριστερή μεριά του προσώπου της. Αφού η θύτρια το έβαλε στα πόδθα, το θύμα πήγε με τα πόδια μέχρι το διπλανό φαρμακείο. Μετά από ελάχιστα λεπτά η φαρμακοποιός που είχε κρατήσει το θύμα στο φαρμακείο ήρθε τρέχοντας από εμάς να ζητήσει βοήθεια για να μεταφέρουμε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι εδώ, κάνουμε ανακαίνιση στον 1ο όροφο» τόνισε ο μάρτυρας.

Δημοσίευση στα Social Media