ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καλαμάτα: Στο εδώλιο του Εφετείου 63χρονος που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

1 min read

Για βιασμό και ασέλγεια μίας 11χρονης κατηγορείται ένας 63χρονος από την Καλαμάτα ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Ο εισαγγελέας, όπως και πρωτόδικα, ζήτησε την ενοχή του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί, όταν δύο χρόνια μετά την αποχώρηση της οικογένειας του κατηγορουμένου από τη Μεσσηνία, το 2017, η μικρή εμπιστεύτηκε τα όσα είχε ζήσει μαζί με τον μικρότερο αδελφό της σε συγγενικό της πρόσωπο κι ενώ βρισκόταν στην Κρήτη.

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, που διέμενε στη Μεσσηνιακή Μάνη, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών και είχε κριθεί ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του ανήλικου, απεικόνιση και παρουσίαση πράξεων που αφορούν στη γενετήσια ζωή κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του ανηλίκου και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Ασέλγεια 11χρονης: Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα κατηγορείται, το μαρτύριο τη μικρής άρχισε το 2014 και διήρκεσε έως το 2015, όταν αιφνίδιο γεγονός στην οικογένεια του κατηγορουμένου τον ανάγκασε να μετακομίσει.

Ο κατηγορούμενος με την οικογένειά του τότε έμενε στο ίδιο κτίριο με την οικογένεια της ανήλικης και είχαν αναπτύξει φιλικούς δεσμούς, με αποτέλεσμα οι γονείς να του εμπιστεύονται τα παιδιά τους όταν απουσίαζαν για δουλειά, το τότε 11χρονο κορίτσι και τον 1,5 ετών γιο τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharrosnews.gr.

Ο κατηγορούμενος είχε προχωρήσει στις αποτρόπαιες πράξεις του, απειλώντας το κορίτσι να μην αποκαλύψει τίποτα, διότι τα ίδια θα έκανε στον αδελφό της, ενώ μετά θα σκότωνε τους γονείς της και σε αυτήν θα έκανε χειρότερα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 63χρονος είχε προσπαθήσει να βιάσει το κορίτσι, αλλά δεν τα κατάφερε για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς του, τo θώπευε και τo εξανάγκαζε σε απρεπείς πράξεις. Όλα αυτά συνέβαιναν είτε στο σπίτι του είτε στο αυτοκίνητό του, όταν μετέφερε το κορίτσι στις σχολικές του δραστηριότητες.

Επίσης, ανάγκαζε το κορίτσι μαζί με τον 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν μαζί του στον υπολογιστή πορνογραφικές ταινίες.

Ασέλγεια 11χρονης: Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Το κορίτσι παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά, ζητούσε από τους γονείς της να φύγουν από το χωριό και ο φόβος της συνεχίσθηκε ακόμη και όταν ο κατηγορούμενος μετακόμισε  από το κτίριο που διέμεναν οι δύο οικογένειες. Το 2017 το κορίτσι πήγε σε συγγενικό του πρόσωπο στην Κρήτη, όπου αισθάνθηκε ασφάλεια και αποκάλυψε το μαρτύριό της.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας, ενώ απορρίφθηκε από το δικαστήριο αίτημα της υπεράσπισης να προσέλθει και να καταθέσει το θύμα.

Ωστόσο και αυτή τη φορά ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες, επιμένοντας ότι δεν είχε πειράξει τη μικρή.

Η δίκη έχει διακοπεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο με τις αγορεύσεις των υπόλοιπων δικηγόρων και την έκδοση της απόφασης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.