ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακός χαμός στη Βουλή: «Σκάσε ρε τσόκαρο!» – «Κάτσε κάτω ρε γελοίε!»

1 min read

Προϋπολογισμός : Άγρια αντιπαράθεση με αγοραίες εκφράσεις, ένταση και υψηλοί τόνοι συνέθεσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό κατά την πρεμιέρα συζήτησης του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη (12/12/2018).

 Το ήδη οξυμένο από την αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη πολιτικό κλίμα, δυναμίτισαν περαιτέρω η κόντρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο άγριος, εκτός μικροφώνου, καβγάς Αννέτας Καββαδία με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Σύμφωνα με την Αννέτα Καββαδία ο Λεωνίδας Γρηγοράκος εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση εναντίον της. «Σκάσε ρε τσόκαρο», ήταν η φράση που εκτόξευσε εναντίον της, σύμφωνα με την ίδια. Όπως ανέφεραν, δε, βουλευτές της ΔΗΣΥ η κ. Καββαδία φέρεται να του είπε «κάτσε κάτω ρε γελοίε», φράση που ωστόσο, διαψεύδεται από την ίδια που υποστήριξε οτι το μόνο που του είπε είναι οτι θα έπρεπε να ντρέπεται.

Τα αίματα ωστόσο, άναψαν κι όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον Βασίλη Κεγκέρογλου από τη ΔΗΣΥ. «Όχι σε εμένα αυτά, στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν… Περισσότερο σεβασμό, κάνεις φασαρία, ντροπή σου», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κατσίκης και ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους, είπε: «Στήσου σε έναν καθρέφτη και φτύσε τον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου».

Σύμφωνα με το βουλευτή της ΔΗΣΥ, καθώς η αντίδρασή του ήταν εκτός μικροφώνου, ο κ. Κατσίκης ενοχλήθηκε από την αποχώρηση βουλευτών από την αίθουσα την ώρα που ξεκινούσε την ομιλία του. Ο κ. Κεγκέρογλου τον αποκάλεσε αναιδέστατο και ο καβγάς δεν άργησε να φουντώσει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.