ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία: «Πλημμύρισε» και πάλι το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου (βίντεο)

1 min read

Είναι γνωστό ότι όταν βρέχει και μάλιστα καταρρακτωδώς, το κλειστό του Πύργου έχει σοβαρό πρόβλημα με την στεγανότητα της οροφής.

 Πιο απλά … μπάζει νερό από πολλά σημεία!

Κάτι παρόμοιο έγινε και το απόγευμα του Σαββάτου στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ εφήβων ανάμεσα στη ΓΕΠ και την ΑΕ Βαρθολομιού, όταν και ξέσπασε καταιγίδα.

Το νερό έπεφτε με ορμή στο παρκέ από αρκετά σημεία της οροφής με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με τον αγώνα, αφού δεν μπορούσε να συνεχιστεί σε ένα γήπεδο λίμνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Η Πατρίς Σπορ επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Πύργου κ. Παντελή Αθανασόπουλο, που είναι και ο υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, ο οποίος και μας ξεκαθάρισε πως το έργο αποκατάστασης της στεγανότητας του κλειστού έχει δοθεί σε εργολάβο και απομένει να ξεκινήσουν τα έργα.

Ο Κ. Αθανασόπουλος μας είπε μεταξύ άλλων:

«Είχαν ειδοποιηθεί τα σωματεία ότι η διαδικασία του έργου θα καθυστερούσε για 60 μέρες, αφού δεν κηρύχτηκε ο νομός μας ως θεομηνίοπληκτος. Και τότε είχαμε πει να κλείσει το κλειστό μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα, κάτι που δεν δέχθηκαν τα σωματεία. Πλέον το έργο έχει δοθεί σε εργολάβο, και περιμένουμε να ξεκινήσει. Έχει φύγει από τον δήμο Πύργου και έχει πάει στα χέρια του εργολάβου. Η δημοπράτηση του έργου έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή κάτι άλλο».

Πηγή: patrisnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.