ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία Κλειστά σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική την Παρασκευή

1 min read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος», με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις καθώς ήδη έχουν σημειωθεί αρκετά προβλήματα. Αύριο, Παρασκευή (15/10) τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική θα παραμείνουν κλειστά. 

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/10) στην ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την κακοκαιρία, κάποια σχολεία θα μείνουν κλειστά. Όπως είπε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, η απόφαση αφορά την Αττική, την Εύβοια και την Χαλκιδική. 

Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε όλη την χώρα είναι πολλά και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει 385 κλήσεις, εκ των οποίων οι 340 για άντληση υδάτων. Στην Κέρκυρα επίσης σπεύδει Super Puma προκειμένου να απεγκλωβίσει δεκάδες κατοίκους που έχουν καταφύγει στις οροφές των σπιτιών τους γιατί έχει υπερχειλίσει το ρέμα στην περιοχή Μωραΐτικα. 

«Αντιμετωπίζουμε ένα επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο και πολύ σοβαρό το οποίο κυριαρχεί σε όλη την χώρα, είπε – μεταξύ άλλων – ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.