ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία: Καραμπόλα αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Πτολεμαϊδας

1 min read

Κακοκαιρία: Καραμπόλα αρκετών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, μέσα στην έντονη χιονόπτωση!

Όπως αναφέρει το kozanimedia, στην καραμπόλα φαίνεται πως έχουν εμπλακεί 10 περίπου οχήματα με αρκετές υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Η καραμπόλα έγινε στο ρεύμα προς Πτολεμαϊδακοντά στην πόλη και, οφείλεται σε νταλίκα που «δίπλωσε»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε και νέα καραμπόλα στον ίδιο οδικό δίκτυο στο ύψος της Ποντοκώμης!

Η νέα καραμπόλα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο γλίστρησε λόγω της χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και στη συνέχεια να συγκρουστεί με τρία ακόμη οχήματα. Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η χιονόπτωση στην περιοχή είναι σφοδρή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο στην μετακίνηση τους αλλά και στην ηλεκτροδότηση καθώς σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην πόλη της Κοζάνης.

Τέλος, σημειώνεται ότι από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, όταν την ώρα της χιονόπτωσης το μεγάλο δέντρο που βρισκόταν εδώ και χρόνια στον αύλειο χώρο του Επιμελητηρίου λύγισε και έπεσε δρόμο, επί της οδού Φαρμάκη, στο κέντρο της Κοζάνης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.