ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη

1 min read

Κλειστά θα παραμείνουν, την Τετάρτη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε πολλές περιοχές της χώρας, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η κακοκαιρία «Διομήδης».

Σαμοθράκη

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σαμοθράκη, καθώς και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος, με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Γαλατούμου, λόγω της κακοκαιρίας Διομήδης που επικρατεί στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γαλατούμος, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων, έντασης 10 μποφόρ, καιρικά χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να επιδεινωθούν στη διάρκεια της νύχτας, αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολείων.

Φλώρινα

Την διακοπή των μαθημάτων των πάσης φύσεως σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας από την Τετάρτη 12-01-2022 έως και την Παρασκευή 14-01-2022, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Στ. Βόσδου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκαλέσει στην Περιφερειακή Ενότητα ο σεισμός της 9ης Ιανουαρίου 2022 και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Φθιώτιδα

Στον Δήμο Δομοκού, όπου υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών, για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Εύβοια

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στην Εύβοια καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας αλλά και αύριο, με χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε όλα τα σχολεία του Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, για αύριο Τετάρτη 12/1 να παραμείνουν κλειστά.

Ευρυτανία

Ο Δήμος Καρπενησίου αξιολογώντας τις καιρικές συνθήκες, τις προγνώσεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και συνυπολογίζοντας την επικινδυνότητα στη μετακίνηση εκπαιδευτικών και μαθητών αποφασίζει το κλείσιμο των σχολείων για την Τετάρτη 12/1/22.

Η απόφαση αφορά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου.

Οι Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Άγραφα

Στον Δήμο Αγράφων, η απόφαση για την λειτουργία των σχολείων θα ληφθεί το πρωί της Τετάρτης, αφού εκτιμηθεί η κατάσταση.

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νότιο Πήλιο, μετά από σχετικά απόφαση του δημάρχου Μιχάλη Μιτζικού, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και συχνών διακοπών ρεύματος. Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση μπορούν να διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, μετά από σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας

Ανακοινώθηκε η προσωρινή διακοπή των μαθημάτων, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας, του Δήμου Φαρκαδόνας, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 λόγω διακοπής ρεύματος.

Τρίκαλα

Με απόφαση του Δημάρχου Πύλης κ. Μαράβα Κωνσταντίνου, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, – 12/01/2022 – τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Ελάτης και των Στουρναραίϊκων στον Δήμο Πύλης.

Καρδίτσα

Δήμος Αργιθέας

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Ανδρέα Στεργίου κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας, εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (ισχυρή χιονόπτωση και παγετός).

Εξ αιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης στην έδρα του δήμου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή οι δημότες δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα για θέματα που τους αφορούν, γι΄ αυτό ζητάμε την κατανόησή τους.

Δήμος Σοφάδων

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 11 Ιανουαρίου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Λάρισα

Δήμος Τεμπών

Σε ανακοίνωση από το Δήμο Τεμπών αναφέρεται ότι, τα μαθήματα αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, θα γίνουν κανονικά σε όλες τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου (Παιδικών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων), εκτός του Δημοτικού Σχολείου Καλλιπεύκης λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Δήμος Φαρσάλων

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην επαρχία Φαρσάλων.

Δήμος Αγιάς

Κλειστές θα είναι αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, και ο Παιδικός Σταθμός, στο Δήμο Αγιάς, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που προβλέπεται να επικρατήσουν και αύριο στην περιοχή.

Μία ώρα αργότερα στα Γρεβενά

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτημία ώρα αργότερα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.