ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία «Bogdan»: Κλειστά σήμερα Τρίτη όλα τα σχολεία στην Κέρκυρα

1 min read

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τεθεί από τη Δευτέρα και για όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας, με απόφαση του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας, οι οποίες εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων, λόγω επιδείνωσης του καιρού εξαιτίας της κακοκαιρίας με το όνομα «Bogdan», η οποία επηρεάζει την Ιταλία και κατευθύνεται προς την Ελλάδα.

  • Στην σχετική ανακοίνωση, η οποία εξεδόθη μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Οργάνου, αναφέρεται ότι με απόφαση του σντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, έπειτα από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και απεστάλη μέσω της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, δεν θα λειτουργήσουν σχολεία όλων των βαθμίδων στην περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 θα επικρατήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, έχει ως εξής:

α) Να ληφθούν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, τα απαραίτητα μέτρα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γ.Γ.Π.Π. και τον σχεδιασμό των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

β) Τη διακοπή των μαθημάτων σήμερα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε όλη την επικράτεια της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.