ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός Μικρή πτώση της θερμοκρασίας Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια

1 min read

Ο καιρός πρόγνωση

Πρόσκαιρη μεταβολή στα δυτικά και βόρεια το Σαββατοκύριακο με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Πρόσκαιρη μεταβολή το Σαββατοκύριακο στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές και βελτίωση από βδομάδα
  • Η θερμοκρασία με την πτώση που θα σημειώσει θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή –Άνοδος από τη Δευτέρα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και πρόσκαιρα τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ από τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Καιρός Σάββατο

Αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το
απόγευμα στα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Καιρός Κυριακή

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και εκ νέου στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια 5 με 6 και μετά το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κατά τόπους στα δυτικά και το Αιγαίο θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και
βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές το Σάββατο Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Η μεσοπρόθεσμη προοπτική των θερμοκρασιών

Χωρίς σημαντικές βροχοπτώσεις τις επόμενες δύο εβδομάδες και με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή. Μικρή τάση ανόδου της θερμοκρασίας από τα μέσα του 3ου δεκαημέρου Μαϊου

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.