ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός – Μαρουσάκης: Κακοκαρία από τον «Ωμέγα» εμποδιστή – Προσοχή τις επόμενες ώρες

1 min read

Άλλαξε ο καιρός και ο “Ωμέγα” εμποδιστής έφερε απόταμα τον Χειμώνα – Πού χρειάζεται προσοχή τις επόμενες ώρες

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έχει εκδώσει η ΕΜΥ για την κακοκαιρία, ενώ σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου του OPEN TV Κλέαρχου Μαρουσάκη, οι μετεωρολογικοί σταθμοί καταγράφουν ήδη πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε Κυκλάδες και Κρήτη. Το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που απασχολεί τη χώρα μας και φέρνει τον Χειμώνα σχετικά νωρίς και απότομα. 

Όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον καιρό: «Ο “Ωμέγα” εμποδιστής έφερε απόταμα τον Χειμώνα – Προσοχή στο νότιο νοτιοανατολικό Αιγαίο τις επόμενες ώρες» και συνεχίζει:

«Με τους μετεωρολογικούς σταθμούς να καταγράφουν ήδη πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε Κυκλάδες και Κρήτη, συνεχίζεται το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που απασχολεί τη χώρα μας και που έχει φέρει τον Χειμώνα σχετικά νωρίς και απότομα. 

Για τις επόμενες ώρες το βαρομετρικό χαμηλό θα βρεθεί πάνω από το νοτιοανατολικό Αιγαίο δημιουργώντας ισχυρή βαροβαθμίδα (διαφορά πίεσης) από την μια και άρα θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, και από την άλλη ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο νοτιοανατολικό Αιγαίο ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα και γι αυτό δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή. 

Στους επισυναπτόμενους χάρτες μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των βροχοπτώσεων, του ανέμου αλλά και την πορεία του κυκλωνικού συστήματος (βαρομετρικού χαμηλού) καθώς αυτό στροβιλίζεται στο νοτιοανατολικό άκρο της χώρας μας».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.