ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός-κακοκαιρία Λέανδρος: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική και πού χρειάζονται αλυσίδες

1 min read

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου, στο ρεύμα προς Διόνυσο από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έχουν προχωρήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω χιονόπτωσης.

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο. Στην Αττική υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα, στην Αλίμου Κατεχάκη προς Καλοπούλα από το Πυροφυλάκιο της Καισαριανής, στην Αναπαύσεως στου Παπάγου από το ύψος του νεκροταφείου προς Υμηττό, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών προς Βοιωτία, στην Πεντέλη από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 έως τον Άγιο Πέτρο στο δρόμο προς Νέα Μάκρη.

Στην Αττική απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών από το ύψος του 4ου χλμ. στο ρεύμα προς Θήβα και Μάνδρα.

Δριμύ ψύχος επικράτησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 18/01 στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία όπου ο υδράργυρος έπεσε κάτω από τους -19 βαθμούς Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.