ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός Έντονες βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Που θα χιονίσει

1 min read

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα, με εξάρσεις και υφέσεις, καθώς οι νεφώσεις θα καταφέρουν να δώσουν βροχοπτώσεις και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές.

Δυνατές θα είναι οι καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές του Ιονίου, ενώ αυξημένες είναι οι πιθανότητες για έντονα καιρικά φαινόμενα και ίσως πλημμυρικά εκτεταμμένα φαινόμενα στις περιοχές της Θεσσαλίας, της βόρειας Στερεάς και της Ηπείρου.

Αρκετά πυκνές χιονοπτώσεις κατά περιόδους αναμένονται στις ορεινές περιοχές της χώρας και στις περιοχές πάνω από 600 μέτρα στη δυτική Μακεδονία. Επιπλέον, το βράδυ αναμένονται χιονοπτώσεις στα πεδινά στη Θράκη, σε περιοχές πάνω από 500-600 μέτρα στην κεντρική Μακεδονία, πάνω από 900 μέτρα στην Ήπειρο και πάνω από 150 μέτρα σε περιοχές του βορείου Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι από νοτιάδες θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν μέχρι 6 με 7 μποφόρ.

Βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με χιονοπτώσεις σε περιοχές πάνω από 700 μέτρα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ νοτιάδες θα πνέουν έως 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.