ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ! Καταιγίδες και χαλάζι απόψε!

1 min read

Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνέχεια του εκτάκτου δελτίου που εκδόθηκε την Τρίτη.

Αναλυτικά για τον καιρό τις επόμενες ώρες διευκρινίζεται ότι:

• Τα σποραδικά φαινόμενα που ήδη εκδηλώνονται στην κεντρική και τη βόρεια χώρα, από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (10-07-2019) θα ενταθούν και οι βροχές και οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν θα είναι τοπικά πολύ ισχυρές και θα συνοδεύονται από ριπαίους θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

• Τα πιο έντονα φαινόμενα την Τετάρτη (10-07-2019) θα εκδηλωθούν από τις 21:00 έως και τα μεσάνυχτα στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

• Η ραγδαιότητα των βροχοπτώσεων θα είναι εντονότερη από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10-07-2019) μέχρι και την Πέμπτη στις 3 το πρωί και θα επηρεαστούν περισσότερο οι νομοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης, χωρίς βεβαίως να αποκλείονται οι υπόλοιπες βόρειες περιοχές.

• Πρέπει να τονιστεί ότι έως και τα ξημερώματα της Πέμπτης (11-07-2019), από 03.00 έως 06.00, το μέτωπο των ισχυρών καταιγίδων θα κινηθεί νοτιότερα και θα επηρεαστούν η Ημαθία, η Πιερία, οι Βόρειες Σποράδες, τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, η Βόρεια και Κεντρική Εύβοια καθώς και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

• Τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν στο Βόρειο Αιγαίο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδος από τις 9 το πρωί και μετά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.