ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία vid

1 min read

Όσο ήλιο μαζέψατε… μαζέψατε! Από απόψε κιόλας, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση και θα συνοδευτεί από βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και σε ορισμένες περιοχές και με χιόνια!

Ο υδράργυρος θα κατέβει τουλάχιστον 8 με 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι δυνατοί βοριάδες ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ο καιρός θα καταστεί άστατος και τα σύννεφα που θα συγκεντρωθούν πάνω από την επικράτεια, θα φέρει δυνατές βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα, σε Φλώρινα, Καστοριά και Κοζάνη θα χιονίσει.

Όπως προβλέπει η μετεωρολόγος του ΟPEN TV, Παναγιώτα Σπηλιωτόπουλου, από τις απογευματινές ώρες θα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σύννεφα από τα δυτικά,  ακολουθούμενα από τοπικές βροχές.

Παράλληλα θα ενισχυθούν οι άνεμοι στο Αιγαίο, ενώ σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Από την Τρίτη και μετά η κακοκαιρία θα επιδεινωθεί με χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα στη Δυτική Μακεδονία. Στο βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις βοριάδες, οι οποίοι θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ, ενώ η πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα  θα είναι απότομη.


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.