ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός Αρναούτογλου: “Προσοχή βροχές ! video

1 min read

Ο καιρός θα δείξει ξανά τα δόντια του στην Κρήτη, σύμφωνα με νέα ενημέρωση που δίνει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Τι κι αν ο καιρός σήμερα, Σάββατο 11.01.2020, θυμίζει… άνοιξη σε πολλές περιοχές της χώρας; Αυτό αλλάζει από αύριο, Κυριακή 12.01.2020, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα αλλάξουν.

Ήδη από χθες ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για αλλαγή του καιρού από την Κυριακή, ωστόσο με νέα του ανάρτηση μιλά συγκεκριμένα για… πολλή βροχή που έρχεται στην Κρήτη.

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του

“Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν οι βροχές στην Κρήτη από την ερχόμενη κυρίως Τετάρτη και με τα σημερινά-πρωινά προγνωστικά στοιχεία!

Ακριβοθώρητος δείχνει και πάλι να γίνεται ο ήλιος στην Κρήτη από την ερχόμενη εβδομάδα ενώ και με τα σημερινά πρωινά προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και την Κρήτης, δείχνουν μετά το μεσημέρι της Τρίτης αλλά κυρίως από την Τετάρτη έως περίπου και την Παρασκευή να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών και σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων που λόγω του κορεσμένου από τις πολλές βροχές έδαφος κυρίως στην Κρήτη, είναι δυνητικά ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα! Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις χοντρικά πάνω από τα 1500 περίπου μέτρα!

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση του βαρομετρικού χαμηλού που θα επηρεάσει τα νότια και πάλι τμήματα της χώρας από βδομάδα θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων”.

Καιρός – Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δημοσίευση στα Social Media