ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα

1 min read

Γενικά για σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος, ενώ στο σύνολο της χώρας το σκηνικό θα είναι μουντό με συννεφιές και τοπικές βροχοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα έχουν μικρή χρονική διάρκεια καθώς από το απόγευμα θα κοπάσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις απογευματινές ώρες κυρίως στη κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα γρήγορα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία τη δυτική Στερεά θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Ηπείρου η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην ανατολική Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά από τις απογευματινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, ενισχυόμενοι στα ανατολικά τις βραδινές ώρες σε 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα νότια αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το βράδυ στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.