ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός Αναλυτικά η πρόγνωση

1 min read

Ο καιρός πρόγνωση

  • Βροχές στα ηπειρωτικά και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αρχής γενομένης από αύριο, Δευτέρα.

Τη Δευτέρα αναμένονται μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πιο ορεινά τμήματα της βόρειας Πελοποννήσου, στα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς Ελλάδας, και από το ύψος της κεντροβόρειας Θεσσαλίας και της κεντροβόρειας Ηπείρου και βορειότερα, στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν ακόμα και πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές.

Στα νότια της Πελοποννήσου, στο Ιόνιο και σε όλο το Αιγαίο ο καιρός θα είναι σαφώς καλύτερος, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι – απόγευμα, ενώ δεν αποκλείεται στα ορεινά της βορειοδυτικής Αττικής να σημειωθούν λίγες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, από το μεσημέρι ως το απόγευμα, θα σημειώνονται μπόρες, βροχές, και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.