ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρικό… καμπανάκι από Αρναούτογλου για όσους ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα

1 min read

Oι άνεμοι να πέφτουν το επόμενο 24ωρο όμως από το βράδυ της Πέμπτης θα επικρατήσει «τσουχτερό κρύο», σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου.

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με μπόλικο κρύο και παγετό, ειδικά τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης (1/2) και της Πέμπτης (2/2), όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, στα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας αναμένονται μπόρες και κατά τόπους και κάποιες καταιγίδες.

Στην Αττική, την Τετάρτη θα υπάρχουν συννεφιές στα ανατολικά τμήματα ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη πόλη λίγες θα είναι οι συννεφιές και όσο πιο δυτικά τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ μέχρι το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα επικρατήσει παντού. Το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, σχετικά ενισχυμένοι στην ανατολική Αττική όπου μπορεί να φτάσουν και τα 5 με 6 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 5 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία θα έχουν από το πρωί ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ορατότητα, και τη νύχτα θα επικρατήσει ξαστεριά με λίγες αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί το πρωί μόνο θα αγγίζουν τα 6 με 7 μποφόρ στα ανοιχτά τμήματα του Θερμαϊκού, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 3 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο θα εισέλθουν στη χώρα μας ψυχρές αέριες μάζες από τα βόρεια και θα κάνουν το κρύο ακόμα πιο έντονο.

Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook, επισημαίνει σε όσους σχεδιάζουν ταξίδι στην ηπειρωτική ή στην νησιωτική Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα (από τις 6 Φλεβάρη και μετά), να παρακολουθούν με προσοχή σε καθημερινή βάση, όλες τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (όπου θα πρέπει να υπάρξει μια αρκετά σαφής εικόνα), τα επίσημα δελτία καιρού της χώρας για νεότερες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι χαμηλές κατά τόπους θερμοκρασίες είναι πιθανό (την επόμενη εβδομάδα) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, να συνοδεύονται και από χειμερινού τύπου φαινόμενα ή και από ισχυρούς ανέμους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.