ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Καίει» ο λογαριασμός facebook του καθηγητή ΤΕΙ Σερρών – Αποκαλυπτικές συνομιλίες: «Μου αρέσεις και θα σε βοηθήσω»

1 min read

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν αποκτήσει οι καταγγελίες προς το πρόσωπο του καθηγητή από τις Σέρρες, ο οποίος φέρεται να ζήταγε σεξουαλικά ανταλλάγματα και χρήματα από τους φοιτητές για να περάσουν μαθήματα στο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκτός από τις καταγγελίες των φοιτητών, υπάρχουν τουλάχιστον 150 καταγεγραμμένες συνομιλίες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες «καίνε» τον καθηγητή και τους συγκατηγορούμενούς του.

Όπως φαίνεται και από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook ο καθηγητής, οι επαφές με τους φοιτητές ήταν συχνές, αφού το προφίλ του ήταν γεμάτο με φωτογραφίες και μηνύματά τους, ενώ είχε και εικόνες από ταξίδια, συνοδευόμενος από νεαρές παρουσίες.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του ξεπερνούσαν τους 1.000 και φυσικά ανάμεσά τους ήταν πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες.

Πώς εκβίαζε τους φοιτητές, ζητώντας χρήματα και σεξ

Γνωστό σε όλους όπως φαίνεται ήταν το γεγονός ότι ο 59χρονος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, αφενός έπαιρνε φακελάκια για να περνά στις εξετάσεις τους φοιτητές, αφετέρου την έπεφτε σε φοιτήτριές του με αντάλλαγμα… έναν καλό βαθμό.

Ο 59χρονος καθηγητής που συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε φακελάκι φαίνεται ότι είχε στήσει ολόκληρη φάμπρικα εκμετάλλευσης των φοιτητών τόσο οικονομικά όσο και σεξουαλικά.

Ο συλληφθείς καθηγητής είχε δύο ακόμη συνεργούς για να παίρνει τα φακελάκια των φοιτητών που ήθελαν να περάσουν το μάθημα στην εξεταστική. Η άλλη λύση ήταν να πάνε σε φροντιστήριο με το οποίο… συνεργαζόταν και η τρίτη, εφόσον μιλάμε για φοιτήτριες, να περάσουν από το κρεβάτι του.

Ο καθηγητής, φαίνεται, μάλιστα να έκοβε επίτηδες τις κοπέλες που έβαζε στο μάτι με απώτερο σκοπό και με δέλεαρ έναν καλό βαθμό, να τις παρασύρει στο κρεβάτι του.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το ότι όλα αυτά ήταν κοινό μυστικό στην τοπική κοινωνία των Σερρών δεν είχε γίνει καμία επίσημη καταγγελία.

Το ποτήρι ξεχείλισε πρόσφατα όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την ταρίφα των 250 ευρώ, τότε σίγουρα θα περάσουν το μάθημα του και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Οι δύο φοιτητές ήταν εκείνοι που απευθύνθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος και αμέσως στήθηκε η φάκα στον καθηγητή.

Προσημειώθηκαν χρήματα, παραδόθηκαν στους φοιτητές, εκείνοι τα έδωσαν στους… φροντιστηριάρχες και τη στιγμή της δοσοληψίας επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Χειροπέδες την ίδια ώρα πέρασαν και στον… εγκέφαλο της σπείρας, τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών.

Στις έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν μετρητά ύψους 178.000 ευρώ, αλλά και εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού ύψους 140.000 ευρώ.

Δημοσίευση στα Social Media