ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ζητούν από τον Κ.Μητσοτάκη να ανακοινώσει ημερομηνία εκλογών: «Η χώρα χρειάζεται θεσμική υπευθυνότητα»

1 min read

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα, με το πρωτοσέλιδο άρθρο της, καλεί τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει αμέσως το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει, τονίζοντας πως «η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα».

  • Φαίνεται ότι πλέον όλοι όσοι στήριξαν τη ΝΔ και τον Κ.Μητσοτάκη θεωρούν πλέον ότι όσο αργούν οι εκλογές τόσο θα αποβαίνει σε βάρος των όποιων ποσοστών που μπορεί να διεκδικήσει η παράταξη και που προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με τα ποσοστά που δείχνουν οι διάφορες δημοσκοπήσεις.

«Ας ανακοινωθούν λοιπόν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες», καταλήγει η εφημερίδα Καθημερινή με το κύριο άρθρο της.

Γράφει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της:

  • «Η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα. Ένας τρόπος για να υπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες είναι να ανακοινώσει αμέσως ο πρωθυπουργός την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει. Στο παρελθόν, η δημόσια ζωή ταλαιπωρήθηκε από το παιχνίδι των αντικρουόμενων διαρροών περί πρόωρων εκλογών, που τελικά διαψεύδονταν, ενώ τώρα χύνεται ακόμη πολύ μελάνι για τις πιθανές ημερομηνίες που θα στηθούν οι κάλπες. Ας ανακοινωθούν λοιπόν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες».

Για διενέργεια των εκλογών όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σε μια έμμεση απάντηση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.