Και όμως έρχονται οι παλαιστές εφοριακοί από την ΑΑΔΕ – Αλλά «karate kid» οι έλεγχοι

Newskamatero

Τεχνικές αυτοάμυνας από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης μαθαίνουν και φέτος οι εφοριακοί υπάλληλοι και κυρίως οι ελεγκτές, προκειμένου να αμύνονται στις περιπτώσεις που κατά τους φορολογικούς ελέγχους που πραγματοποιούν δέχονται επιθέσεις από τους ελεγχόμενους επαγγελματίες.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων λοιπόν σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας για τέταρτη χρονιά (περίοδος 2018-2019) και καλεί τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό). Τα μαθήματα πάλης, ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου για τη φετινή σεζόν χρονιά, κατόπιν συνεργασίας της ΑΑΔΕ με τον Ομοσπονδία Πάλης.

Σημειώνεται ότι από τον Ιούλιο οι επιθέσεις σε ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών, αποτελούν βαρύ ποινικό αδίκημα.

Με βάση το νέο καθεστώς που τίθεται σε εφαρμογή, εξισώνονται στην ποινική νομοθεσία οι επιθέσεις σε υπαλλήλους της ΑΑΔΕ κατά την τέλεση των καθηκόντων τους με τις επιθέσεις σε ένστολους αστυνομικούς, λιμενικούς κ.ά.

Η διάταξη προβλέπει ότι: «ορίζεται πλέον ως επιβαρυντική περίσταση η διάπραξη των εγκλημάτων των άρθρων 308 έως 311, 333, 361, 361Α’ ΠΚ σε βάρος υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για λόγους σχετιζόμενους με την άσκηση της υπηρεσίας του. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι επιθέσεις σε εφοριακούς και σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ χαρακτηρίζονται ως ιδιώνυμο αδίκημα, που επιφέρει αυστηρότατες ποινές στους δράστες καθώς και αυτεπάγγελτη ποινική δίωξή τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ είναι η ακόλουθη:

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας για τέταρτη χρονιά (περίοδος 2018-2019) και καλεί τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό).
Έναρξη των προπονήσεων την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018.
Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται στους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. δωρεάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Πειραιάς: Σιίτες μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται για να γιορτάσουν την Ασούρα

Εκατοντάδες σιίτες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν και φέτος στο κέντρο του Πειραιά για να γιορτάζουν την Ασούρα, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του σιιτικού Ισλάμ. Η Ασούρα, αποκαλείται «Θρήνος του Μουχαράμ» και είναι η επέτειος του θανάτου του Χουσεΐν Ιμπν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ, από το χαλίφη Γιαζίντ, στη μάχη της Καρμπάλα το 680 μ.Χ.. H τελετή κορυφώθηκε με […]