ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ προέβλεψε τέταρτο Μνημόνιο για την Ελλάδα!

1 min read

Μετά τον Κώστα Κουκοδήμο, ένας ακόμη βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανή η υπογραφή ενός τέταρτου Μνημονίου στο μέλλον. Ο λόγος για τον Γιώργο Στύλιο, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις προ ημερών δηλώσεις του συναδέλφου του Κώστα Κουκοδήμου, εξέφρασε την άποψη πως «όταν αναγκάζεσαι να βγεις στις αγορές με υψηλά επιτόκια 3,5%,  πολύ πιθανόν είναι να πας σε τέταρτο Μνημόνιο»!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Άρτας ανέφερε ότι «το δεδομένο είναι ότι είμαστε σε επιτήρηση και πρέπει να έχουμε πλεονάσματα 3,5%. Πριν από 10 ημέρες είχαμε μια δήλωση του κ. Δραγασάκη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Αυτά τα επιπλέον χρήματα θα τα δώσουν οι Έλληνες πολίτες. Είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση σε συμφωνία με τους δανειστές προσπαθεί να δώσει μια λύση σε σχέση με την πρώτη κατοικία. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν 5000 πλειστηριασμοί γιατί δεν πάμε καλά στα οικονομικά. Αν λοιπόν αναγκάζεσαι να βγεις στις αγορές με υψηλά επιτόκια 3,5%, πολύ πιθανόν είναι να πας σε τέταρτο Μνημόνιο».

Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ, επιτιθέμενη δήθεν στην νυν μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζει το δικό της «άλλοθι» και «αφήγημα» για το νέο τέταρτο Μνημόνιο, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα υπογράψει η ίδια ως κυβέρνηση. Μετά τον Κουκοδήμο, ο Στύλιος και πολύ πιθανόν να έπεται συνέχεια κι από άλλον βουλευτή του κόμματος, καθώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση. Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει (και αυτή) ένα κόμμα των εθνοκτόνων Μνημονίων, με πλήρη εξάρτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.