ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Καμπάνα» 12 μηνών φυλάκισης σε ιδιοκτήτη καφέ για παραβίαση των μέτρων

1 min read

Ιδιοκτήτης καφετέριας στην ανατολική Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς συνελήφθη να έχει ανοιχτό το κατάστημά του, παρά τις απαγορεύσεις των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πρόκειται για την πρώτη καταδίκη που επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ιδιοκτήτη καταστήματος που συνελήφθη για την παραβίαση των μέτρων. Οι άλλες τρεις περιπτώσεις που έφτασαν στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν σε αθωωτικές αποφάσεις, όμως για μία ο εισαγγελέας άσκησε έφεση και μάλιστα αφορούσε πάλι ιδιοκτήτη καφετέριας. Στην προκειμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης συνελήφθη να έχει ανοιχτό το κατάστημά του και μάλιστα να βρίσκονται μέσα δύο πελάτες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Εξάλλου στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη 65χρονος παραγωγός επειδή πουλούσε οπωροκηπευτικά σε λαϊκή αγορά των Πεύκων, παρ’ ότι η άδεια που έχει είναι από την Ιεράπετρα της Κρήτης. Με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό αποφασίστηκε να πουλούν τα  προϊόντα τους στις λαϊκές μόνον όσοι έχουν αποκτήσει άδειες από τους δήμους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Ο 65χρονος βέβαια μπορεί να έχει άδεια από την Ιεράπετρα, όμως η μόνιμη κατοικία του είναι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση των μέτρων, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.