ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κ.Μητσοτάκης Ξέχασε να δηλώσει την κρυφή γαλλική εταιρία στο πόθεν έσχες Αναλυτικά οι δηλώσεις των πολιτικών

1 min read

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός -μάλλον- «ξέχασε» να δηλώσει τη γαλλική εταιρία, SCI Personal Ventures.

ΠΗΓΗ: Pronews.gr

Η σύζυγός του -με βάση τα έγγραφα του γαλλικού εμπορικού μητρώου- τον Δεκέμβριο του 2020 προέβη σε διοικητικές πράξεις που αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρία. Το 2018, η Μαρέβα Μητσοτάκη δικαιολόγησε έσοδα για το φορολογικό έτος 2017 επικαλούμενη τις δραστηριότητες της SCI Personal Ventures. Κι ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά, με το ιδιωτικό συμφωνητικό του 2016 (που δεν έχει κατατεθεί σε καμία επίσημη αρχή) ισχυρίζεται ψευδώς ότι την έχει μεταβιβάσει στον αδερφό της.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη όφειλαν να συμπεριλάβουν τη SCI Personal Ventures στη δήλωση τους, αφού η δήθεν μεταβίβαση που έχει συντελεστεί δεν είναι τίποτα παραπάνω από προφάσεις εν αμαρτίαις.

Από εκεί κι έπειτα τα έσοδα του πρωθυπουργικού ζεύγους ανέρχονται συνολικά για το φορολογικό έτος του 2019 σε 146.693,76 ευρώ. Οι καταθέσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους ανέρχονται συνολικά σε 255.239,89 ευρώ και 177.848,02 δολάρια ΗΠΑ. Το πρωθυπουργικό ζεύγος κατέχει επίσης έξι επιβατικά οχήματα και ένα φορτηγό.

Παράλληλα, υπέρογκες είναι και φέτος οι δανειακές υποχρεώσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους, οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε 565.061,04 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού εδώ

Δείτε αναλυτικά το πόθεν έσχες όλων των πολιτικών εδώ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.