ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξέσπασμα κατά Βασιλακόπουλου! «Αποκαλούσε αρκούδες με χαλκά τους Αντετοκούνμπο»

1 min read

Απίστευτες ατάκες από τον Γιώργο Πάνου εναντίον του Γιώργου Βασιλακόπουλου για την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον μάνατζερ του Έλληνα φόργουορντ να υποδεικνύει ουσιαστικά τον πρόεδρο της ΕΟΚ, ως απόλυτα υπεύθυνο για τη μη συμμετοχή του Greek Freak στην Εθνική Ελλάδας.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ο Πάνου ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάει για λογαριασμό του διεθνούς Έλληνα φόργουορντ, αλλά αποκάλυψε αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες γύρω από τις σχέσεις των δύο ανδρών.

Οι δηλώσεις για τον Γιάννη και τον Βασιλακόπουλο

Για τη δήλωση του κ. Βασιλακόπουλο για την υπόθεση του Γιάννη: «Να ξεκαθαρίσω σε όλους ότι δεν μιλάω εκ μέρους του Γιάννη. Μιλάω σαν Γιώργος Πάνου. Ξέρω το Γιάννη από 15 χρονών. Άκουσα τρομερές ανακρίβειες που προσβάλουν πολύ κόσμο και ειδικά ένα παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα να τον παρουσιάζουν σαν πιόνι.

Προσβάλει έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες και ένα από τα καλύτερα από τα παιδιά που κυκλοφορούν στο χώρο με όσα κάθε φορά λέει και δίνει στον κόσμο την εικόνα ότι ο Γιάννης είναι ένα άβουλο που δεν έχει συμμετοχή σε καμία από τις αποφάσεις που παίρνει σε ζητήματα όπως της Εθνικής, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ο κος Βασιλακόπουλος πέρυσι μας είπε για σκευωρία των Μπακς αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μαριονέτα. Φέτος είναι οι κακοί και τα παράσιτα οι ατζέντηδες.

Προ διετίας δια ζώσης δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι. Ήταν μια προσωπική συνάντηση στην Ομοσπονδία. Μας κάλεσε, πήγαμε ένα ωραίο πρωινό. Επειδή ο Γιάννης και τα αδέρφια του θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο που δεν έχει προλάβει να τον ζήσει από κοντά και στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Ακόμα και σε αυτές τις ενέργειες που εκπροσωπούν τα παιδιά 100% κατάφερε να τον προσβάλει ως άνθρωπο, λέγοντας ότι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτόν και τον περιφέρουν ως αρκούδα με χαλκά και χαλινάρι. Έτσι τον παρομοίασε μπροστά του. Εκείνο το ωραίο πρωινό ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει μέχρι και σήμερα σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου και απλά αποχωρήσαμε. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με τόσο διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων.

Εξ ου και ο λόγος που αποφάσισε μόνος του το 2017, την καταδική του απόφαση να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ, λόγω του προβλήματος στο γόνατό του.

Ξεχνάμε ότι αναφέρεται σε ένα παιδί που το 2016 άφησε 106 εκατ. στο τραπέζι το όταν τον κάλεσαν οι Μπακς να υπογράψει το συμβόλαιο που θα του άλλαζε τη ζωή, αλλά αυτός πάγωσε τα πάντα και πήγε να παίξει προκριματικά στο Τορίνο. Τότε οι «κακοί» Μπακς που δημιουργούν σκευωρίες γιατί δε τον έπεισαν να μείνει πίσω; Ήταν δική του απόφαση, πήρε δικό του ρίσκο Και για εκείνον και για την οικογένειά του. Απέξω τελείως μπορεί να φαίνεται μια αντιεπαγγελματική απόφαση. Μετά τον αποκλεισμό πήρε και μερίδιο ευθύνης και γύρισε να υπογράψει με κάποια λεφτά λιγότερα».

Για το διαβατήριο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Για το διαβατήριο είναι ξεκάθαρο. Είναι απίστευτο να απορρέει ακόμα και σήμερα από τον κο Βασιλακόπουλο πως ότι η ΕΟΚ έβγαλε διαβατήρια. Είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια και τέλος. Τι να πω, αυτά που έλεγαν και στον Θανάση, ότι μέρα από μέρα βγαίνει. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης. Αδικούν οι δηλώσεις του τον Δημήτρη Μπούκα το δικηγόρο που μας πήρε από το χέρι και έτρεξε όλες τις διαδικασίες σε μια παρατημένη υπόθεση.

Ο κος Ιωαννίδης, τότε βουλευτής, είχε πει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει το διαβατήριο του Αντετοκούνμπο. Σε όλο αυτό το διάστημα προφανώς είχε έρθει και η Ομοσπονδία της Ισπανίας, η εθνική Νιγηρίας που έμαθε για το ταλέντο, έτρεξαν να του κάνουν προτάσεις. Ένα παιδί που είχε τότε την υπομονή να περιμένει την όλη διαδικασία για να παίξει με την Εθνική του. Την εθνική της χώρας του. Τότε στα 18 είχε τη διαύγεια και την αποφασιστικότητα να μην πάρει τον εύκολο δρόμο που ήταν η Ισπανία, ή να πάρει ένα νιγηριανό διαβατήριο και να σηκωθεί να φύγει. Τώρα που είναι ένας από τους τοπ πέντε παίκτες του πλανήτη ξαφνικά τον χειρίζεται ο Πάνου, οι Μπακς και κάποιοι σπόνσορες. Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα να λέγονται».

Για το πόσα χρωστάει ο Γιάννης στην Ελλάδα: «Όσον αφορά το ποιος χρωστάει σε ποιον. Ο Γιάννης όντως αισθάνεται ότι χρωστάει στην Ελλάδα και όπου βρεθεί και όπου σταθεί το δηλώνει γιατί έτσι αισθάνεται. Είναι η χώρα στην οποία μεγάλωσε εκείνος και τα αδέρφια του και η Ελλάδα του έδωσε τη δυνατότητα να πάει σχολείο και να μορφωθεί. Σίγουρα χρωστάει 101% στη Ενορία του, στον πάτερ Μελέτιο, στη γειτονιά του και στα φιλαράκια του που είναι οι ίδιοι όταν ήταν ακόμα ο Γιαννάκης και τον βοήθησαν και τον αγάπησαν. Είναι ο ίδιος τύπος με τα ίδια φιλαράκια. Σε αυτούς χρωστάει το 101%. Ο κος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να ταυτίζεται ο ίδιος και η Ομοσπονδία με την Ελλάδα».

Για το ότι δεν ήταν στα προκριματικά του Παγκοσμίου: «Είχε μια επικοινωνία όντως. Είπε ότι θα προσπαθήσει. Δεν είπε ποτέ ξεκάθαρα. Εχω συζητήσει με το Γιάννη, αλλά μιλάω σαν Πάνου. Ο Γιάννης είχε συζητήσει και ο ίδιος με τον κόουτς. Οι Μπακς ξεκινούν μια νέα εποχή, με νέους παίκτες, νέο γήπεδο. Δεν μπορεί να λείπει ο αρχηγός της ομάδας όταν κάτι ξεκινά να χτίζεται. Αυτό το παιδί πρέπει να γυρίσει πίσω σε κάποιους που του άλλαξαν τη ζωή. Στο Παγκόσμιο αν τον καλέσει η Ελλάδα προφανώς θα είναι παρών. Όπως ήταν όποτε μπορούσε να είναι. Το αν δε τον πιστεύει ο κόσμος ή ο κος Βασιλακόπουλος για το αν πόναγε ή αν δεν πόναγε είναι δικό τους πρόβλημα. Θέλει να είναι πάντως. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα τον κάνει να μη θέλει να παίξει στην Εθνική ομάδα.

Όταν η Εθνική ομάδα το 2012 είχε ανάγκη από παίκτη και ήταν νόμιμος δεν τον κάλεσε κανείς, πήραν νομίζω τον Μποχωρίδη. Οπότε δεν είναι ότι κάλεσαν κάπου από τα 12 και 13 και δεν πήγε.Οι σχέσεις για τις οποίες μιλάει ο πρόεδρος χτίζονται με βιώματα. Ο Γιάννης τα βιώματα που έχει από τη συναναστροφή του με κάποιους από την Ομοσπονδία δεν είναι και τα καλύτερα. Οπότε τα βιώματα που έχει ο Γιάννης μέσα του είναι αυτά που θα τον κάνουν να είναι παρών.»

Για τον τραυματισμό του Γιάννη: «Πέρυσι για πρώτη φορά στην καριέρα του έχασε δέκα παιχνίδια. Μπήκε σε ένα πρόγραμμα συντήρησης που θα συνεχιστεί και φέτος γιατί το πρόβλημα του είναι χρόνιο. Αλλά είναι σε καλό δρόμο και φέτος θα δούμε πολλά ωραία πράγματα. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% ο Γιάννης. Ακόμα το σκαλίζει.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να υπάρχει καμία διένεξη. Η σιωπή είναι χρυσός τις περισσότερες φορές. Πρέπει να πάμε ενωμένοι, γιατί υπάρχει μια καλή συγκυρία και φουρνιά παικτών μαζί με το Γιάννη. Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που δεν βγαίνει κάθε μέρα. Καλύτερα να σιωπήσουμε και να πάμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας όσο καλύτερα μπορούμε, ο καθένας δουλεύοντας από τον τομέα του».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.