ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξεσηκώνονται οι αγρότες: Από τη Φλώρινα ως την Κρήτη στήνονται μπλόκα

1 min read

«ΠΡΕΜΙΕΡΑ» ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αποφασισμένοι να εναντιωθούν στην κυβερνητική πολιτική είναι οι αγρότες όλης της χώρας, οι οποίοι «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους και δηλώνουν έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις, με στήσιμο μπλόκων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα από την Καρδίτσα, με τους αγρότες του νομού να παρατάσσονται στον κόμβο του «Δέλτα» στον εθνικό δρόμο Ε-65.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το karditsalive.net, στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων σταμάτησε από αρκετά νωρίς, με την Αστυνομία να αποκλείει την πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας, τόσο στο ρεύμα προς Λαμία, όσο και προς τα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αγρότες και τρακτέρ ήταν σε αναμονή σε παράδρομους, προκειμένου να αδειάσει ο Ε-65 από τη ροή των οχημάτων που βρισκότανε ήδη μέσα σε αυτόν και αμέσως μετά επιτράπηκε η κίνηση των γεωργικών ελκυστήρων και η παράταξή τους και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου.

Η είσοδός τους έγινε και από τις δύο κατευθύνσεις καθώς τα τρακτέρ που ήρθαν από την Καρδίτσα προς το Δέλτα εισήρθαν από το ρεύμα προς Λαμία, ενώ τα υπόλοιπα που έφθασαν από Παλαμά, Ιτέα, Ματαράγκα, Σοφάδες κ.λ.π., εισήρθαν από το ρεύμα προς Τρίκαλα.

Εξάλλου, την Τετάρτη (24/01/2018), σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι αγρότες των Τρικάλων, στο Μεγαλοχώρι, ενώ το ίδιο θα πράξουν και οι συνάδελφοί τους την Πέμπτη (25/01/2018), παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Παράλληλα, στο νομό Μαγνησίας οι αγρότες θα αποφασίσουν την Τετάρτη για τη δική τους μορφή διαμαρτυρίας, με τα σενάρια να δείχνουν αποκλεισμό του κόμβου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Αερινού.

Σε ό,τι αφορά την Κρήτη, η αρχή των αγροτικών κινητοποιήσεων θα γίνει από το Ηράκλειο, με τα αγροτικά μηχανήματα να παρατάσσονται στην Πραιτώρια.

Περισσότερα σε λίγο…

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.