ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Ξέρει για ΑΕΚ και θέλει να έρθει Ελλάδα ο Ρομέρο»

1 min read

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακραίων, μετά και την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Χάιμε Ρομέρο είναι από πέρσι ψηλά στη λίστα του Μανόλο Χιμένεθ, παρότι δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση για την απόκτησή του. Ο 28χρονος Ισπανός εξτρέμ της Κόρδοβα είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και «ψημένος» για να μετακομίσει στην Ελλάδα, όπως δήλωσε στη Live Sport ο ατζέντης του, Χοακίν Βιγκέρας.

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρομέρο δεν ατόνησε ουσιαστικά ποτέ. Ο Χάιμε γνωρίζει πως ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και η προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σίγουρα τον ενδιαφέρει. Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει θέση στους ομίλους του Champions League, κάνει βήματα προόδου και ο Χάιμε θα ήθελε να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε», τόνισε.

Ο Ρομέρο μπορεί να αποκτηθεί ακόμη και σαν ελεύθερος από την Κόρδοβα, ειδικά στην περίπτωση που πέσει στην τρίτη κατηγορία. Φέτος έχει 33 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ στην κατηγορία αγωνιζόμενος από το Γενάρη δανεικός στη Λούγκο, που έχει σωθεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.